نحوه ی فروش سیم و کابل مخابراتی

هدف از نگارش این محتوا آشنایی شما با فروش سیم و کابل مخابراتی است. اما قبل از اینکه به شرایط فروش سیم و کابل مخابراتی بپردازیم ابتدا به معرفی سیم و کابل مخابراتی می پردازیم و سپس شرایط فروش سیم و کابل مخابراتی را توضیح می دهیم. چرا که قبل از خرید هر محصولی ابتدا باید اطلاعات خود در مورد کالای مورد نظر را افزایش دهید تا یک خرید مطمئن داشته باشید. برای کسب اطلاعات بیشتر با ما همراه باشید.

سیم و کابل مخابراتی چیست؟

با توجه به پیشرفت تکنولوژی و ورود وسایل الکتریکی و الکترونیکی پیشرفته به زندگی مدرن بشر، سیم و کابل که مهم ترین تجهیزات برای استفاده از این نوع وسایل هستند تنوع بسیار گسترده ای پیدا کرده اند که یکی از مهم ترین انواع آن ها سیم و کابل مخابراتی است. همان طور که از نام این محصول مشخص است از سیم و کابل مخابراتی به منظور منتقل کردن سیگنال های مخابراتی استفاده می شود و صد البته با زندگی های مدرن امروزه این نوع سیم و کابل ها از پرکاربردترین کابل ها بشمار می روند.

 طبیعتا با افزایش استفاده از این نوع سیم و کابل ها نمایندگی ها و فروشگاه های مختلفی در سطح کشور مشغول فروش سیم و کابل مخابراتی هستند. این نوع سیم و کابل ها نیز مانند هر کابل دیگری از دو قسمت هادی و عایق تشکیل شده است. عموما هادی مورد استفاده در این کابل ها از جنس مس است و ضخامت آن هم 4/0 تا 8/0 میلی متر می باشد.

فروش سیم و کابل مخابراتی

لازم به ذکر است بدانید در زمان خرید این محصول باید به سطح مقطع کابل مخابراتی دقت داشته باشید چرا که سطح مقطع آن رابطه ی مستقیم با قدرت انتقال سیگنال دارد به این صورت که هر چه سطح مقطع بیشتر باشد قدرت انتقال سیگنال هم بیشتر است و لذا در زمان خرید به این نکته حتما باید توجه باشید. نکته ی دیگر در رابطه با این سیم و کابل ها این است که طبیعتا هر چه سطح مقطع و قطر مغزی کابل بیشتر باشد مقدار هادی یا همان مس مصرفی در آن هم بیشتر است در این صورت از این کابل ها می توان در فواصل طولانی تر استفاده نمود.

به همین دلیل عموما در کابل کشی های طولانی از سیم و کابل های مخابراتی با قطر مغزی بیشتر استفاده می کنند چرا که این کابل ها در حین انتقال سیگنال، افت کیفیت ندارند. کابل های مخابراتی از پرکاربردترین کابل ها بشمار می روند و طبیعتا هر چه کاربرد بیشتر باشد تنوع جنس هم بیشتر است از این رو شما می توانید انواع سیم و کابل مخابراتی را بسته به نوع کاربرد از تک زوج تا 200 زوج را در بازار پیدا کنید.

یکی از رایج ترین نشانه هایی که می توانید با آن این زوج ها را تشخیص دهید رنگ های اصلی و فرعی هستند که در ساخت این نوع کابل ها مورد استفاده قرار می گیرند. از دیگر انواع سیم و کابل مخابراتی می توان به کابل های مخابراتی شیلدار و فویل دار اشاره نمود. بر اساس اصطلاحاتی که در بازار وجود دارد عموما بر این باورند که سیم های مخابراتی فویل دار کمتر از شیلدار دچار نوسان و نویز می شوند. عموما شیلد و فویل مصرفی کابل های مخابراتی را از جنس آلومینیوم تولید می کنند که به این نوع سیم و کابل های مخابراتی کابل های مغز مس می گویند.

فروش سیم و کابل مخابراتی

انواع سیم و کابل مخابراتی

از انواع سیم و کابل مخابراتی می توان به موارد زیر اشاره نمود:

  • سیم و کابل مخابراتی مسی: این نوع کابل های مخابراتی را می توان به دو صورت زمینی و هوایی استفاده کرد. عموما کابل های مخابراتی زمینی دارای پوششی از جنس پلی اتیلن هستند و سبب شد که این کابل ها از یک پوشش بسیار مقاوم برخوردار باشند. و لذا از استحکام بیشتری برخوردار هستند و مقاومت بیشتری در مقابل عوامل محیطی مثل رطوبت و باران و نور خورشید از خود نشان می دهند. این مقاومت و استحکام زیاد سبب شد که معمولا کابل های مخابراتی زمینی در بیرون از ساختمان مورد استفاده قرار گیرند. عموما انواع کابل های مخابراتی مسی در دو رنگ طوسی و مشکی در بازار موجود می باشند که معمولا کابل های مخابراتی زمینی به رنگ مشکی هستند و از انعطاف پذیری کمتری نسبت به کابل های طوسی برخوردار هستند. این انعطاف پذیری کم سبب می شود در طول فاصله ای که کابل کشی انجام می گیرد این کابل ها دچار افتادگی نشوند. برای تشخیص کابل های مخابراتی زمینی باید بدانید که این کابل ها دارای مشخصه ی jy(st)2y می باشند.

عموما کابل های مخابراتی هوایی در صنعت ساختمان سازی مورد استفاده قرار می گیرد. از کابل های مخابراتی هوایی در داخل ساختمان ها و در کنار دیوارها و فواصل ساختمان و در بین خمش ها استفاده می شود. به طور کلی از انواع کابل مخابراتی مسی می توان به کابل هوایی ساده ( AC ) ، کابل هوایی مهاردار ( SSC ) ، کابل ژله فیلد خاکی  ( BFC ) و کابل ژله فیلد کانالی و کابل مخابراتی دوبل هوایی مهار دار اشاره کرد. مشخصه ی این نوع کابل های مخابراتی jy(st)y می باشد.

  • سیم و کابل مخابراتی آلومینیوم: این نوع سیم و کابل ها تفاوت آنچنانی با کابل های مخابراتی مسی ندارند و تنها تفاوتشان در نوع و جنس هادی آن ها است. لازم به ذکر است بدانید عموما کابل های آلومینیومی از استاندارد قابل قبولی برخوردار نیستند چرا که قدرت انتقال سیگنال فلز آلومینیوم بسیار ضعیف است. این ایراد سبب شد که امروزه با توجه به افزایش جمعیت استفاده از سیم و کابل های مخابراتی مسی و فیبر نوری به شدت افزایش یابد.

نحوه ی فروش سیم و کابل مخابراتی

فروش سیم و کابل مخابراتی

اکثر خریداران سیم و کابل های مخابراتی قبل از خرید به دنبال قیمت این محصول می باشند. در رابطه با قیمت سیم و کابل مخابراتی باید بگوییم که عموما فروشگاه و نمایندگی های فروش این محصولات لیستی را به عنوان لیست فروش سیم و کابل مخابراتی در اختیار مشتریان خود قرار می دهند تا مشتریان با آگاهی اقدام به خرید محصول مورد نظر خود نمایند.

در این لیست انواع سیم و کابل مخابراتی اعم از سیم های ۰٫۴، ۰٫۵ و ۰٫۶ میلی متر و انواع زوج ها از 2 زوج گرفته تا 200 زوج آمده است. که طبیعتا قیمت این محصول بسته به این انواع و متراژ سیم متفاوت است.

نکته ی دیگر در زمان خرید سیم و کابل های مخابراتی این است که حتما باید با کاربرد هر کدام از انواع کابل های مخابراتی آشنا باشید چرا که هر نوعی آن دارای کاربردی خاص است. به عنوان مثال از کابل های مخابراتی دو زوجی برای اتصال بین پریز و تلفن استفاده می شود. یا از سیم های مخابراتی تک زوجی که به آن ها سیم رانژه گفته می شود برای برقراری ارتباط بین پورت های ترمینال کروز استفاده می شود.

به همین دلیل سیم های مخابراتی را باید با توجه به نوع کاربردشان خریداری نمود.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *