تعریف کابل‌های RG

 RG مخفف “Radio Guide” به معنای راهنمای رادیو می‌باشد. توجه داشته باشید که کابل‌های کواکسیال در انواع مختلفی تولید شده‌اند که هر کدام از آن‌ها رتبه‌ی RG متفاوتی دارند که این رتبه‌ها به تشخیص بهتر ویژگی‌ها و مشخصات کابل‌ها کمک می‌کند. اگر می‌خواهید درباره کابل‌های RG و انواع آن اطلاعات داشته باشید، بهتر است با ما همراه باشید و این مقاله را از دست ندهید.

بهتر است بدانید که منظور از کابل‌های RG، همان کابل‌های کواکسیال رتبه بندی شده می‌باشد که هر کدام از آن‌ها ویژگی‌های خاص خود را دارند.

RG مشخصات و ویژگی‌های اصلی نظامی کابل‌های کواکسیال می‌باشد که این مشخصات مربوط به جنگ جهانی دوم می‌باشد که در حال حاضر با بهره مندی از استاندارد Mil-C-17 به آن اشاره شده است.

اعدادی که در قسمت زیرین RG  در یک قطعه قرار دارند، به قطر کابل‌ها اشاره می‌کنند. هر چقدر اعداد RG بالاتر باشند، کابل‌ها رسانای مرکزی نازک‌تری خواهند داشت و برعکس.

توجه داشته باشید که معمولا بسیاری از اعداد RG به نوع محافظ، نوع دی الکتریک و نوع ژاکت اشاره می‌کنند. نوع دی الکتریک، ویژگی‌های امپدانس آن را مشخص می‌کند.

رتبه بندی‌های کابل‌های RG برای تشخیص ویژگی‌های متمایز کابل و مشخصات آن به شما کمک می‌کند.

 

 

مشخصات کابل‌های RG

همانطور که گفته شد کابل‌های RG در انواع مختلفی تولید شده‌اند و هر کدام از آن‌ها کاربردهای خاص خود را دارند و قابلیت‌های مختلفی را ارائه می‌دهند.

دو نوع اصلی کابل‌های کواکسیال به صورت زیر می‌باشند:

  1. کابل‌هایی که امپدانس 75 اهم دارند و برای سیگنال‌های ویدیویی از آن‌ها استفاده می‌شود.
  2. کابل‌هایی که امپدانس 50 اهم دارند و برای داده‌ها و ارتباطات بی‌سیم از آن‌ها استفاده می‌شود.

اهم به امپدانس کابل‌ها اشاره می‌کند و معیاری برای مقاومت کابل در برابر جریان انرژی الکتریکی می‌باشد.

مشخصات برخی از رایج‌ترین کابل‌های RG به صورت زیر می‌باشد:

  1. کابل RG6:

این کابل استاندارد صنعت برای انتقال سیگنال‌های کابلی و ماهواره‌ای می‌باشد و یک کابل نازک است که در تاسیسات مسکونی کاربردهای فراوانی دارد و با توجه به نیاز خود می‌توانید آن را در سقف یا دیوار خم کنید.

کابل RG6 برنامه‌های کاربردی خاصی دارد که شامل اینترنت، فیلم و تلویزیون می‌باشد.

توجه داشته باشید که رساناهای بزرگ‌تر، سیگنال‌های بهتری را ارائه می‌دهند که کیفیت بهتری خواهند داشت، عایق دی الکتریک آن‌ها ضخیم‌تر است، محافظ آن‌ها از نوع دیگری ساخته شده است و امکان کنترل موثر سیگنال‌های سطح GHz را می‌دهد.

کابل‌های RG

  1. کابل RG11:

این نوع کابل یکی از پرطرفدارترین کابل‌های RG می‌باشد که ضخامت بالایی دارد و قابلیت انعطاف پذیری ندارد. از این کابل در کارها و برنامه‌های خارجی و زیرزمینی استفاده می‌شود که با این کار اتلاف سیگنال در طولانی مدت به حداقل می‌رسد.

کار کردن با این نوع کابل دشوارتر از سایر کابل‌ها می‌باشد و فضای بیشتری را برای انتقال دادن سیگنال‌ها فراهم می‌کند. یکی از رایج‌ترین کاربردهای کابل RG11 استفاده از آن در تلویزیون با وضوح بالا می‌باشد.

 

کابل‌های RG

 

  1. کابل RG59:

کابل RG59 یکی از محبوب‌ترین کابل‌های RG می‌باشد که در محیط‌های مسکونی و خانگی از آن‌ها استفاده می‌‌شود. این کابل شباهت زیادی به کابل RG6 دارد، با این تفاوت که رسانای مرکزی این کابل نازک‌تر می‌باشد.

از کابل RG59 برای دوره‌های کوتاه و انتقال فرکانس‌های پایین در بسیاری از منزل‌ها استفاده می‌شود و در سیستم‌های دوربین مدار بسته هم از این کابل‌ها استفاده می‌کنند.

 

کابل‌های RG

توجه به این نکته حائز اهمیت است که در بسیاری از مواقع کابل‌های کواکسیال کم تلفات، مشابه کابل‌های کواکسیال RG هستند. به طور کلی می‌توان گفت که تفاوت اصلی بین این کابل‌ها، محافظ آن‌ها می‌باشد.

به این صورت که محافظ کابل کم تلفات خیلی بهتر از کابل‌های سبک RG می‌باشد و همین موضوع باعث شده است که آن کابل تلفات کمتری داشته باشد. کابل‌های کم تلفات هادی مرکزی جامد دارند که تضعیف کمتری نسبت به کابل‌های RG با هادی‌های رشته‌ای دارند.

 

 

تعریف کابل‌های کواکسیال

کابل‌های کواکسیال به کابل‌هایی گفته می‌شود که دو رسانا در یک محور مشترک دارد که یکی از آن‌ها دور دیگری را احاطه کرده است و به وسیله‌ی عایق دی الکتریک از یکدیگر جدا شده‌اند.

قطعاتی که در داخل این کابل‌ها قرار دارند، با استفاده از یک محافظ فلزی و ژاکت بیرونی مصنوعی پیچیده شده‌اند.

از این کابل‌ها برای انتقال دادن سیگنال‌هایی با فرکانس بالا در رادیو تجاری، اترنت و تلویزیون‌های کابلی استفاده می‌شود و طرفداران خاص خود را دارد.

توجه داشته باشید که کابل‌های کواکسیال رتبه‌های RG مختلفی دارند که به کمک آن‌ها می‌توانید ویژگی‌های این کابل‌ها را به راحتی تشخیص دهید و در انتخاب آن‌ها با مشکل مواجه نشوید.

نکته‌ی بسیار مهمی که باید به آن توجه کنید، این است که باید مشخص کنید که می‌خواهید چه سیگنال‌های فرکانسی را به صورت کواکس ارسال کنید. سپس با دقت بیشتری به مشخصات کابل‌ها توجه کنید و به کابل‌های RG و اعداد آن‌ هم توجه داشته باشید.

 

کابل‌های RG

نکته‌ی بسیار مهم دیگری که در مورد کابل‌های کواکسیال به سبک RG وجود دارد، این است که اگر به نوع خاصی از این کابل‌ها نیاز دارید، باید مشخصات دقیق کابل و درخواست مورد نظر خود را درج کنید. زیرا استانداردهای واقعی که وجود دارند، ممکن است دارای تغییراتی باشند که این تغییرات باعث می‌شوند که محصول مورد نظر شما برای برخی از شرایط نامناسب باشد و به خوبی عمل نکند.

نحوه خرید کابل‌های RG

همانطور که گفته شد اگر به مشخصات و جزئیات کابل‌ها دقت نکنید، ممکن است با مشکل مواجه شوید.

بهتر است باید خرید کابل‌های RG به فروشگاه اینترنتی سیمند کابل مراجعه کنید و قبل از خرید با کارشناسان و متخصصان این مجموعه صحبت کنید که کارشناسان مربوطه، کابل مورد نیاز شما را در اختیارتان قرار دهند.

همانطور که می‌دانید کابل‌های RG و به طور کلی همه‌ی سیم و کابل‌ها، حساسیت بالایی دارند و باید در محل مورد نظر خود استفاده شوند. پس برای جلوگیری از هرگونه خطا و مشکل می‌توانید به فروشگاه شگفت انگیز سیمند کابل مراجعه نمایید و مرغوب‌ترین کابل‌ها را خریداری نمایید.

 

کابل‌های RG

اگر در مورد سیم‌ و کابل‌ها اطلاعات دقیقی ندارید، نگران نباشید. زیرا با خواندن مقالات علمی که در این فروشگاه اینترنتی وجود دارد، می‌توانید اطلاعات خود را افزایش دهید و با دقت بیشتری خرید‌های خود را انجام دهید.

فرقی ندارد که در چه ساعتی از شبانه روز هستید، سیمند کابل در خدمت شماست و همواره می‌توانید سفارشات خود را ثبت کنید و یک خرید فوق العاده داشته باشید.

توجه داشته باشید که فروشگاه سیمند کابل، محصولات خود را با قیمتی بسیار مناسب و به صرفه در اختیار شما قرار می‌دهد. زیرا این فروشگاه به صورت مستقیم محصولات خود را به فروش می‌رساند و در اختیار همگان قرار می‌دهد.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *