سیم کشی ساختمان با استفاده از کابل های زیر گچی

موقع کار کردن با بتن، بتن فوم، دیوارهای آجری یا گچ و یا هر نوع ملات دیگری، باید انواع سیم ها و کابل های زیر گچی را درون شیارها، و گودی هایی که طراحی کرده اید پنهان کرده و روی آنها گچ بکشید. در صورت اینکه نخواهید روی کابل هایی که البته دارای عایق بیشتری هستند را بپوشانید، استفاده از روش Stroebe بسیار مناسب است، هرچند یک نقطه ضعف مهم دارد و آن هم اینکه در آینده نمی توان کابل ها و سیم های مورد نظر را به راحتی تعویض کرد و برای این کار حتما باید به تخریب دیوار پرداخت.

به هر حال سیم کشی برق که در کانال ها و یا لوله های  مخصوص انجام می گیرد باعث افزایش مقاومت در برابر آتش سوزی می شود، و ضعف روش قبلی را ندارد، هرچند به هر حال روش سخت تر و وقت گیری است.

کابل های زیر گچی

شروع سیم کشی کابل های زیر گچی

نصب تراز در آپارتمان بلافاصله بعد از اتمام قسمت خشن کار و با یک علامت شروع می شود. در این حالت بر روی دیوار یا سقف محل هایی را  علامت گذاری می کنند که قرار است در آینده پریزهای برق، جعبه های اتصال، کلیدها و خطوط مختلف قرار بگیرند. به علاوه برای نصب محفظه ها باید فرو رفتگی هایی ایجاد شوند.

در واقع محفظه ها باید در یک فرورفتگی نصب شوند که تا حدودی از همان موادی تهیه می شود که ساختمان سازی با آن انجام شده است و در اصل گچ به همراه خود دارند که این امر باعث می شود با سطح دیوار هم تراز شوند. مرحله بعدی برای پنهان کردن کابل های زیر گچی اهمیت بسیار زیادی دارد.

در ایده آل ترین حالت، عرض Stroebe باید متناسب با عرض کابل های زیر گچی استفاده شده باشد. سپس یکباره کابل را به صورت محکم نگه می دارند، به طوری که نه هیچ گونه برآمدگی داشته باشد و نه هیچگونه فرورفتگی. اگر قرار باشد از کابل های زیر گچی VVG سه سیمه استفاده شود که مقطع عرضی شان به 4 میلی متر مربع می رسد، عمق Stroebe به شرطی کافی است که بین 0.1 تا 1 سانتی متر باشد. استفاده از Stroebe برای دیوارهای بتنی ممنوع است، به همین خاطر برای انجام چنین کاری بر روی دیوارهای بتنی باید به اندازه کافی روی آنها را گچ کاری کنید تا ضخامت کافی را داشته باشد.

برای اینکه بتوانید دیواره گچی باید بتوانید دیوار را با مته سوراخ کنید و از یک وسیله خاص به نام «تاج» استفاده کنید.

در واقع برای اینکه بتوانید در دیوارهای بتنی سوراخی ایجاد کنید، بهتر از مته ای با ظرفیت بالاتر استفاده کنید، یعنی چیزی بیشتر از 1000 وات. ولی اگر برای انجام چنین کاری تجهیزات حرفه ای و لازم را ندارید، می توانید از یک مته خانگی معمولی هم استفاده کنید. در چنین حالتی باید چند وسیله را به کار بگیرید.

اول از تاج استفاده می کنید، بعد از اینکه تاج ها توانستند سطح بتن را 2 تا 3 میلی متر سوراخ کنند که البته برای چنین کاری استفاده از مته ساده کافی نیست، حالا نوبت استفاده از مته است که سوراخی با عمق 6 میلی متر درست کند.

در سوراخ به وجود آمده چندین سوراخ دیگر که شیاردار هستند به وجود می آید که البته این کار تاج است. فاصله بین سوراخ ها را باید کم در نظر گرفت و دایره کاملا نزدیک هم باشند. حالا باید تا عمق 2 تا 3 سانتی متری را با مته سوراخ کرد. بعد از این دوباره باید از تاج استفاده کرد که می تواند مقدار بیشتری را سوراخ کند.

به این ترتیب این روند مدام تکرار می شود تا به عمقی که برای نصب Escutcheon لازم باشد، برسید. در واقع با استفاده از یک مته، دیوار بتنی را دارید که در میانه آن دیواره Escutcheon نصب شده است.

Start wiring cables under plaster

اغلب اوقات فرایند حفاری به خاطر اینکه دیوار از جنس بتنی است که با فولاد تقویت شده است، تا حدودی پیچیده و سخت می شود. در چنین مواردی بهتر است با به کار گرفتن یک فلزیاب، قسمتی از دیواره را انتخاب کنید که فلزی آنجا وجود نداشته باشد و بتوانید به راحتی کار خود را پیش ببرید.

اگر می خواهید کابل های زیر گچی را درون کانال ها و لوله ها استفاده کنید، در مرحله بعد باید آنها را درون prodolblennye Stroebe نصب کنید. سپس مسیر آنها را پیدا کرده و پیش بروید. کانال ها و لوله هایی که مخصوص کابل ها و سیم ها هستند، با فولاد انعطاف پذیر سر جای خود محکم شده اند.

اگر نمی خواهید بدون استفاده از این کانال ها و لوله ها، سیم کشی را انجام دهید، بهتر است از انواع کابل های زیر گچی استفاده کنید که می توانید زیر گچ آنها را سر جای خود ثابت کنید. انتهای سیم ها که متناسب با محلی هستند که در آنجا قرار می گیرند، درون این محفظه ها قرار می گیرند  و تا اندازه 10 تا 15 سانتی متر بریده می شوند. حالا که دیواره Shtroblenie برای زیر سیم کشی آماده شده است، باید به مرحله بعدی برویم.

 

نصب کابل های زیر گچی

سوکت ها را اغلب می توان در یک مجموعه فریم جمع کرد. این کار باعث می شود که بتوانید پریزهای مربوط به برق، آنتن تلویزیون، تلفن، اینترنت و مودم و حتی کلیدهای برق را یک جا جمع کنید. به این ترتیب می توانید به راحتی از آنها استفاده کنید، ضمن اینکه فضای کمتری را مصرف می کنید و از نظر زیبایی شناختی هم قدم مهمی را برداشته اید.

برای اینکه بتوانید مجموعه فریم را نصب کنید به چفت و بست ها و ضامن های خاصی نیاز دارید که عبارتند از همان کانال های کابل ها. استفاده از این کانال ها به شما کمک می کند تا بتوانید گروه و دسته Escutcheon را یک جا و در کنار هم جمع کنید.

در مرحله بعدی گروهی که دور هم جمع شده اند، درون فرورفتگی که از قبل آماده کرده ایم، تنظیم می شوند. باید توجه داشته باشید که سوراخ ها باید در یک ردیف و تا جایی که امکان دارد نزدیک به هم باشند، در واقع باید فاصله بین این سوراخ ها کمتر از یک میلی متر باشد و پارتیشن مرکزی با احتیاط برداشته شود.

این امر یکپارچگی و ثابت بودن اجزای واحد در کنار یکدیگر را تضمین می کند. یادتان باشد که چه موقع نصب و اتصال سیم ها و چه پس از آن، باید خروجی های فریم های فلزی به محکمی سر جای خودشان قرار بگیرند.

کابل های زیر گچی

 

این فریم و قاب و نیز پوشش روی آنها در آخرین مرحله از نصب کابل های زیر گچی نصب می شوند. یعنی وقتی که کاغذ دیواری ها چسبانده شده اند یا دیوارها رنگ شده اند. این کار باعث بالا رفتن کیفیت کار می شود چون همه نقاط کاملا پوشانده می شوند و میان رنگ یا کاغذ دیواری و پریزهای نصب شده بر روی دیوار هیچ گونه شکافی وجود نخواهد داشت.

برای اینکه تابلو فیوز را نصب کنید، باید یک فرورفتگی مستطیلی شکل با عمق و عرض و ارتفاع کافی و متناسب با تابلوی فیوز خود درست کنید. این فرورفتگی را با ملات گچ ثابت و مرتب کنید تا تابلو به راحتی درون آن قرار بگیرد. در این قسمت است که سیم کشی کابل های زیر گچی شما به پایان می رسد.

یادتان باشد که هرچه کار را با دقت بیشتری انجام دهید، کیفیت کار بالاتر خواهد رفت و نتیجه بهتری خواهید گرفت.

کابل های زیر گچی کابل های زیر گچی

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *