تاریخچه کابلهای درون چاهی قسمت ششم
كابل هاي SWR
ضرورت توليد نسل چهارم كابلهاي swr
پس از توليد نسل سوم كابل هاي swr كه برگ زريني در عرصه صنعت آب و فاضلاب كشور بود ، كار تحقيق توسعه با تعامل بين شركتهاي آب و فاضلاب كشور با مهندسين و متخصصين شركت سيمند كابل ادامه يافت ، اين بار مشكل بزرگتري به شركت ارجاع شد .
مسئله اين بود كه به دلايل مختلف از قبیل بی دقتی درنحوه مفصل بندی ، پارگي روکش كابل به هنگام نصب به دلیل برخورد سطح بیرونی كابل با پليسه های موجود در سر چاه يا جداره داخلي لوله هاي فلزي به هنگام پايين رفتن كابل در چاه ، دوتكه يا چند تكه بودن كابل نصب شده و اتصال تکه ها از طریق مفصل به یکدیگر و … آب به درون كابل نفوذ می کرد .
اهمیت مشکل از آنجا بود که هر یک از این موارد باعث نفوذ آب به داخل کابل ، کاهش مقاومت عایقی و طول عمر کابل و در غير قابل استفاده شدن کابل می گردید . این امر باعث اتلاف بودجه شركتهاي آب و فاضلاب و در نتیجه افزایش هزینه های بهره برداری از چاه های آب شرب می گردید .
لازم به ذكر است كه در حدود 50% بودجه تجهيز يك چاه آب شرب هزینه تامین كابل می باشد و اين بدان معناست که با نفوذ آب به داخل كابل علاوه بر از بين رفتن كابل ، هزينه هاي تجهيز مجدد نیز تحمیل می گردد . از اين رو اهميت موضوع باعث شد مجددا كار گروهي متشکل از متخصصین سيمند كابل و کارشناسان شرکت مهندسي آب و فاضلاب كشور تشكيل و به این ترتیب فعالیت علمي و تحقيقاتي طراحی نسل چهارم كابل هاي swr آغاز گردید .
بدون دیدگاه