تاریخچه کابلهای درون چاهی قسمت پنجم
كابلهاي SWR
نسل سوم
پس از توليد نسل دوم کابل های swr و تجهيز بيش از يكصد حلقه چاه آب شرب در سطح كشور به صورت عملياتي و پايلوت و جلب اعتماد شرکت مهندسي آب و فاضلاب كشور ، كار ادامه يافت . اين بار مشكلات در حوزه ميداني به شركت سيمند كابل ارجاع شد و براي تك تك مشكلات توسط کارشناسان واحد R&D شركت برنامه ريزي و كار شبانه روزي صورت گرفت .
اولين مشكلی که پس از حل کاهش مقاومت عايقي جلوه نمود ، یافتن روشی برای جلوگيري از انتشار و مهاجرت فلزات سنگين سمی از پلیمر به داخل آب بود . براي حل اين معضل تحقیقات بر روي پلیمركابل آغاز گردید و پس از حدود يك سال كار آزمايشگاهي و تحقيقات ميداني و همكاري با آزمايشگاه هاي معتبري همچون آزمايشگاه مركز پليمر ايران ، آزمايشگاه مهندسي آب و فاضلاب كشور و…. با ایجاد تغييراتي در كامپاندهاي swr ، سیمند کابل موفق به توليد پلیمری با ویژگی های زیر گردید :
١- مقاومت عايقي بالاتر نسبت به پلیمر موجود دركابل هاي swr نسل دوم
٢- عدم مهاجرت فلزات سنگين از پلیمر به آب
٣- استحکام مکانیکی بالای پلیمر و عدم آسیب پذیری آن در برخورد با اجسام تیز وبرنده از جمله پلیسه های موجود در ورودی و جدار چاه
٤-ثبات مقاومت عايقي در طول دوران بهره برداري
٥- رنگ آبی پلیمر (رنگ آبي و شفافیت پلیمر swr نشانه عدم وجود مواد متفرقه در ساختار پلیمر می باشد )
و بسیاری از ویژگی های منحصر بفرد دیگر …
در نهايت اين پلیمر به عنوان یک اختراع به ثبت رسيد و در مورخه 30 / 11 / 1392 طي همايشي باشکوه در محل هتل بزرگ فردوسي تهران در حضور مهندسن و متخصصين شركتهاي آب و فاضلاب کشور ، اساتيد دانشگاه ، مدیران شرکت مهندسي آب و فاضلاب كشور رونمايي گردید .
بدون دیدگاه