سیم برق صنعتی

یکی از محصولاتی که امروزه در بسیاری از دستگاه ها و ساختمان ها به کار گرفته می شود سیم برق صنعتی می باشد. شرکت های متفاوت بر اساس نیاز مشتریان انواع سیم های برق صنعتی را تولید می نمایند. بسیاری از سیم های برق برای کارخانه ها، شرکت ها و غیره به کار گرفته می شوند. زمانی که شما می خواهید جریان الکتریکی را از مکانی به مکان دیگر منتقل نمایید باید از سیم های برق استفاده کنید.

 هادی به کار گرفته شده در سیم های برق صنعتی سطح براق و شفاف دارند. انعطاف پذیری آنها بسیار بالا می باشد. به همین دلیل بعد از راست و خم شدن دچار شکستگی نمی گردند. در ساختمان های صنعتی این نمونه سیم ها تعداد زیادی دارند که به یکدیگر تابیده شده اند. به دلیل انعطاف بالایی که دارند در بسیاری از ساختمان‌ ها و دستگاه های صنعتی به کار گرفته می‌ شوند.

سیم برق صنعتی

انواع سیم برق صنعتی

برای خرید هر یک از انواع سیم برق صنعتی باید به خوبی در مورد آنها اطلاعات بیشتری کسب کنید. هر یک از انواع سیم های برق صنعتی دارای ویژگی و مشخصات خاصی هستند. برخی از مهم ‌ترین و اصلی‌ ترین نمونه سیم های برق صنعتی عبارت هستند از :

  1. سیم های مفتولی

سیم مفتولی یکی از سیم های کاربردی و ساده ای می باشد که در بسیاری از دستگاه های صنعتی به کار گرفته خواهد شد. سیم های برق مفتولی به صورت یک لایه مسی همراه با نوار رشته ای طراحی می شوند. این نمونه سیم های برق صنعتی به دلیل قابلیت فرم دهی که دارند در بسیاری از تابلوهای برق مورد استفاده قرار می گیرند. همچنین از این سیم ها می توانید در قسمت زیر گچ ساختمان ها و همچنین در لوله ها استفاده کنید. استفاده از این نمونه سیم ها در قسمت هایی که به حرکت و نصب دائم نیازی نیست بیشتر می باشد. سیم های مفتولی در بسیاری از مواقع به وسایل اضافی مانند سرسیم احتیاج ندارند. هادی استفاده شده در این نمونه سیم ها با استفاده از مس استاندارد با پوشش پی وی سی است.

  1. سیم افشان

یکی دیگر از انواع سیم های برق صنعتی سیم افشان می باشد. سیم افشان تعداد زیادی رشته نازک مسی دارد که این نمونه سیم ها را به عنوان سیم ضخیم و نرم می ‌شناسند. هر یک از سیم ها از آنجایی که انعطاف پذیری بالایی دارند در سیم کشی ساختمان ها استفاده می شوند. ساختار این نمونه سیم ها مانند سیم های نیمه افشان و سیم های مفتولی است. اما باید بدانید که قابلیت انعطاف پذیری آنها نسبت به نوع نیمه افشان بیشتر می باشد. اگر شما برای ساختمان و دستگاه صنعتی خود به دنبال بهترین سیم افشان هستید نیاز است که مشخصه های متفاوت آنها را با یکدیگر مقایسه کنید. تعداد رشته های سیم افشان و قطر هر یک از آنها معیار مهمی برای شناسایی اصل و تقلبی بودن آنها می باشد. برای خرید کابل های افشان باید در مورد کیفیت و همچنین مواد درونی آنها اطلاعات بیشتری به دست بیاورید.

 

  1. سیم های برق صنعتی ارت اتصال به زمین

 یکی دیگر از انواع سیم برق صنعتی سیم ارت اتصال به زمین می باشد. این نمونه سیم موجب جلوگیری از برق گرفتگی می گردد. واژه ارت معنی اصلی اش اتصال مستقیم به زمین است و افزایش ایمنی در هر یک از مدارهای قدرت را به همراه دارد. در مدارات الکتریکی امکان دارد که نشتی شکل بگیرد. این نشتی جریان برق امکان دارد که به وسیله سطح بیرونی وسایل الکترونیکی و هادی انتقال یابد. به طوری که با دست زدن به آنها امکان دارد جریان الکتریسیته به بدن افراد انتقال یابد. جهت جلوگیری از این کار نیاز است که فلزات هادی وسایل الکتریکی به وسیله یک سیم به زمین وصل شوند. سیم ارت در دستگاه های صنعتی جایگاه ویژه و کاربردی دارد. در سیستم های مخابرات جهت برطرف کردن نویز از این سیم ها استفاده خواهد شد. این سیستم در شبکه های انتقال و توزیع برق کاربردی می باشد.

  1. سیم های نیمه افشان

 یکی دیگر از انواع سیم های برق صنعتی سیم نیمه افشان می باشد. این سیم برق مدل و حالتی بین سیم های افشان و مفتولی است. تفاوت آن این است که تعداد رشته های آن کمتر می باشد. کاربرد اصلی که از این سیم دریافت می‌ شود شبیه سیم های مفتولی می باشد. این نمونه سیم ها برای نصب ثابت به کار گرفته می‌ شوند. شما می توانید در تابلو های کنترلی، ماشین آلات، داکت های زیرزمینی و غیره این سیم ‌ها را به کار بگیرید. برای تمامی سایزهای این سیم ها مقاومت عایقی ۷۰ درجه سانتیگراد در نظر گرفته شده است.

 

  1. سیم های برق صنعتی خشک

 سیم خشک به عنوان یکی دیگر از انواع سیم برق صنعتی شناخته می شود. سیم برق خشک ویژگی مکانیکی و فیزیکی خاصی دارد. این نمونه سیم های برق را به دلیل استفاده از هادی مسی و همچنین کمتر شدن انعطاف پذیری سیم خشک می نامند. سیم خشک انعطاف‌پذیری بیشتری نسبت به دیگر سیم ها دارد. اما در برابر سیم های افشان انعطاف پذیر نیست. زمان خرید این سیم باید به نشانه استاندارد آن توجه داشته باشید. به طور معمول عایق هر یک از سیم های خشک از جنس پی وی سی می باشد. سیم های خشک برق در اصل یک سیم تک رشته هستند که فلز هادی آنها از جنس مس می ‌باشد. کاربرد این محصول به صورت کلی در سیم کشی داخلی و همچنین توزیع برق است.

سیم برق صنعتی

  1. سیم کواکسیال

 سیم کواکسیال یکی دیگر از انواع سیم های برق صنعتی به شمار می رود. این نمونه سیم ها به عنوان سیم مسی شناخته می‌ شوند که به دلیل محافظ فلزی و همچنین عایقی که در ساختار آنها وجود دارد از تداخل انواع سیگنال ها جلوگیری خواهد کرد. سیم های کواکسیال که به کابل آنتن معروف هستند ابتدا برای اتصال تلویزیون به آنتن ماهواره مورد استفاده قرار می‌ گرفتند. اما امروزه کاربرد صنعتی سیم های کواکسیال روز به روز افزایش پیدا می‌ کند. این سیم در تجهیزات پزشکی، اتومبیل ها و همچنین گیرنده ها به کار گرفته می‌ شود. طراحی محافظه‌ کارانه این سیم ها به عنوان یکی از ویژگی های خاص و منحصر به فرد آنها شناخته می شود. هادی برای این نمونه سیم ها به کار گرفته خواهد شد تا قدرت آنها بالاتر برود.

  1. سیم های برق صنعتی تک هادی

 سیم تک هادی به عنوان یکی دیگر از انواع سیم برق صنعتی شناخته می شود. سیم تک هادی برای سیستم الکتریکی بسیاری از دستگاه های صنعتی مورد استفاده قرار می ‌گیرد. هر دو نوع سیم های تک هادی که عایق بندی متفاوت دارند از رسانا های عایق بندی شده بهره برداری می کنند. این نمونه سیم ها به عنوان محبوب ‌ترین سیم های مسکونی نیز شناخته می شوند. برای شناسایی فاز و زمین، این نمونه سیم ها را در چند رنگ تولید کرده ‌اند.

 

  1. سیم رشته ای

سیم رشته ای یکی دیگر از انواع سیم های برق صنعتی به شمار می ‌رود. چندین رشته نازک برای طراحی این سیم به کار گرفته شده است. سیم های رشته ای انعطاف پذیر هستند. به همین دلیل برای کار کردن با این سیم‌ ها نیاز است آنها خم شوند و یا پیچ بخورند. به دلیل انعطاف پذیری که این سیم ها دارند عبور جریان برق از درون آنها آسان می باشد. سیم های رشته ای را برای سیستم های الکترونیک صنعتی مورد استفاده قرار می دهند.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *