کاربرد پلی اتیلن در صنعت سیم و کابل
پلیمر پلی اتیلن که جزو خانواده تروموپلاست ها می باشد یک بسپار نیمه بلورینه ( کریستالی ) است که در صنعت سیم و کابل خصوصا” در تولید کابل های مخابراتی کاربردهای فراوانی دارد .
این ماده که ساختار پارافینی دارد با روشهای گوناگون پلیمریزاسیون تهیه می شود و با درجات متفاوتی از نظر وزن ملکولی و چگالی در دسترس است .
زنجیره های پلی اتیلن پرچگال تر دارای شاخه های کوتاه تر و کم تعدادتری از پلی اتیلن کم چگال تر هستند. بلورینه تر شدن ماده ، شاخه های زنجیره ها را کاهش می دهد و چگالی آن را بالاتر می برد .در این میان بلورینگی ، سفتی را افزایش می دهد و نقطه ذوب را بالا می برد .
پلی اتیلن از لحاظ خواص الکتریکی و مکانیکی دارای مشخصات مناسبی است و در شرایط محیطی هیچ حلال نمی تواند آن را حل کند مگر در دمای ذوب پلی اتیلن . این پلیمر نسبت به پلیمر پی وی سی خصلت های عایقی بهتری دارد . پلی اتیلن یک ماده غیر قطبی با ویژگی های عالی برقی می باشد که اتلاف عایقی آن بسیار اندک است . بخش عمده این اتلاف نیز وابسته به ناخالصی های موجود در این ماده می باشد .
نخستین بار که پلی اتیلن به جای روکش به کار رفت ، ترک های سطحی بر آن پدیدار گردید که به تنش های محیطی مربوط می شد . با افزایش 5 درصد لاستیک بوتیل بر این مشکل غلبه شد .
ماده پلی اتیلن در برابر تابش های فرابنفش حساس است و اکسید می شود . این فرآیند کیفیت ماده را پایین می آورد . در صورتی که از این ماده به جای روکش و غلاف استفاده کنند پیشنهاد می گردد که تا 5/2 درصد ذرات بسیار ریز دوده به آن افزوده شود .
کاربرد پلی اتیلن در صنعت سیم و کابل
کاربرد پلی اتیلن در صنعت سیم و کابل
کاربرد پلی اتیلن در صنعت سیم و کابل
کاربرد پلی اتیلن در صنعت سیم و کابل
بدون دیدگاه