درباره کابل‌های انعطاف پذیر بدون شیلد چه می‌دانید

حتما تا به حال نام کابل‌های کنترل به گوشتان خورده است. امروزه این کابل‌ها به صورت گسترده مورد استفاده قرار می‌گیرند. از جمله کاربردهای این کابل می‌توان به دریافت انواع کمیت‌هایی که اندازه گیری شده‌اند، اشاره کرد. علاوه بر این می‌توان گفت که این کابل‌های پر مصرف می‌توانند سیگنال‌های دیجیتال و آنالوگ را هم انتقال دهند. لازم است بدانید که این کابل‌ها در دو نوع کابل‌های انعطاف پذیر بدون شیلد و همچنین کابل‌های انعطاف پذیر شیلد دار در بازار وجود دارند که هر یک از آن‌ها کاربرد خاص خود را دارند.

اگر شما هم قصد آشنایی با کابل‌های بدون شیلد و انعطاف پذیر را دارید حتما تا انتهای این مقاله با ما همراه باشید و اطلاعات مفیدی در این حوزه بدست آورید.

 

استانداردهای کابل با شیلد و بدون شیلد

همانطور که گفته شد کابل‌های کنترل در نوع با شیلد و بدون شیلد ساخته و به بازار عرضه می‌شوند. در ساخت هر دوی این کابل‌ها استانداردهای خاصی رعایت می‌شود که هنگام خرید کابل‌های انعطاف پذیر بدون شیلد حتما باید به آن‌ها توجه نمود. برخی از این استانداردها عبارتند از:

  1. سیم‌های به کار رفته شده در این کابل‌ها بایستی در یک یا چندین لایه هم مرکز با هم تندیده شوند.
  2. مناسب‌ترین جنس برای روکش اصلی کابل جنس پی ای یا پی وی سی می‌باشد و بایستی روکش کابل‌های استاندارد از این دو متریال ساخته شوند.
  3. مناسب‌ترین جنس برای عایق کابل‌های انعطاف پذیر بدون شیلد نیز پلی اتیلن کراسلینک یا پی وی سی است.
  4. هادی به کار رفته شده در این کابل‌ها باید سطح مقطعی حدود 10 میلی متر مربع داشته باشد.
  5. لازم است بدانید که ممکن است تعداد رشته‌های سیم در کابل‌های انعطاف پذیر بدون شیلد و شیلد دار متفاوت باشد. در واقع در کابل‌های شیلد دار تعداد رشته‌ها 2 الی 80 رشته سیم است اما در کابل‌های بدون شیلد این مقدار به 2 الی 61 رشته تغییر پیدا می‌کند.
  6. غلاف داخلی کابل‌ها معمولا از جنس پی وی سی یا پی ای می‌باشد.

برای خرید انواع سیم و کابل باید بدانید که رعایت این استانداردها از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است و سبب بالا رفتن کیفیت کابل می‌شود بنابراین در هنگام خرید حتما به دنبال اجناس باکیفیت و اصل بروید تا احتمال وقوع خطراتی نظیر آتش سوزی و برق گرفتی کاهش پیدا کند. فروشگاه سیمند کابل انواع مختلف کابل را با کیفیت بالا و با رعایت استانداردهای فوق به فروش می‌رساند که شما می‌توانید با خیالی راحت از فروش سیم و کابل در این فروشگاه بهره ببرید.

 

کابل‌های انعطاف پذیر بدون شیلد

 

آشنایی با کابل‌های انعطاف پذیر بدون شیلد

پیش از آشنایی با این کابل‌ها لازم است بدانید که کابل‌های کنترل از دو قسمت هادی و عایق تشکیل شده‌اند که به دلیل داشتن عایقی باکیفیت می‌توانند فشارها و ضربات سنگینی را تحمل کنند و از بین نروند. همانطور که می‌دانید قسمت هادی کابل‌ها از جنس فلزات رسانا می‌باشد که در این کابل‌ها از جنس مس بوده و قطر آن حدود 10 میلی متر می‌باشد. در ضمن لازم به ذکر است که مس رسانای بسیار قوی می‌باشد و برای هادی کابل‌ها بسیار مناسب است.

در رابطه با عایق در کابل‌های انعطاف پذیر بدون شیلد باید بدانید که از پلی اتیلن کراسلینک و یا پی وی سی ساخته شده است و دارای یک لایه روکش نیز می‌باشد. روکش به کار رفته شده برای این عایق هم از پی وی سی یا پی ای می‌باشد که معمولا رنگ آن طوسی است.

ممکن است این سوال در ذهنتان ایجاد شود که کابل‌های انعطاف پذیر بدون شیلد چه کاربردی دارد؟ برای پاسخ به سوال فوق باید بدانید که این کابل‌ها می‌توانند اجزا مختلف دستگاه‌هایی را که در خطوط ماشین افزار، حمل و نقل مکانیکی به کار رفته می‌شوند، اتصال دهند. همچنین لازم است بدانید که اگر قصد استفاده از این کابل‌ها را در فضای داخلی دارید بایستی حداقل دمای 5 و حداکثر دمای 40 درجه سانتیگراد را فراهم کنید. همچنین جالب است بدانید که شما به راحتی می‌توانید این کابل‌ها را به جریان برق اصلی اتصال دهید.

Flexible cables without shield

ساختار کابل‌های انعطاف پذیر بدون شیلد

همانطور که می‌دانید این کابل‌های از تعدادی رشته سیم تشکیل شده‌اند که تعداد این رشته‌ها از 2 تا 61 رشته متغیر می‌باشد. در بکارگیری این رشته‌ها از استانداردهای خاصی تبعیت شده است که از این استانداردها می‌توان به IEC  75  60227 یا  ISIRI (607) 75 اشاره کرد. لازم به ذکر است که کابل‌هایی که از 3رشته تشکیل شده‌اند معمولا رنگ‌های سبز و زرد را دارا می‌باشند. لازم به ذکر است که این رشته‌ها بایستی در یک یا چندین لایه هم مرکز با هم تنیده شوند.

 

 

مزایای استفاده از کابل‌های انعطاف پذیر بدون شیلد

  1. همانطور که گفته شد این کابل‌ها مقاومت بسیار بالایی دارند و در برابر تغییرات آب و هوایی و ضربه و فشار مقاوم می‌باشند.
  2. این کابل‌ها خطرات کمتری به تجهیزات و یا سیستم‌های شما وارد می‌کنند زیرا می‌توانند ولتاژ‌های ناشی از رعد و برق را کاهش دهند.
  3. با استفاده از این کابل‌ها امکان استفاده غیر قانونی از جریان برق وجود ندارد. بنابراین به کار بردن این کابل‌ها استفاده غیرقانونی از برق را می‌کاهد.
  4. جالب است بدانید که این کابل‌ها در برابر خوردگی نیز بسیار مقاوم می‌باشند بنابراین احتمال پارگی در آن‌ها بسیار کاهش پیدا می‌کند.
  5. امکان نصب فیبر نوری و همچنین خطوط تلفن بر روی یک پایه مشترک در کابل‌های انعطاف پذیر بدون شیلد وجود دارد اما باید به یاد داشته باشید که حفظ حداقل فاصله 5 متر لازم و ضروری است.
  6. لازم به ذکر است که یکی دیگر از ویژگی‌های کابل‌های انعطاف پذیر بدون شیلد امکان استفاده از آن‌ها از روی دیوار و یا داخل کانال‌های مخصوص می‌باشد.
  7. با استفاده از کابل‌های انعطاف پذیر شیلد دار یا بدون شیلد در منطقی همچون درخت‌زارها می‌توان خطر آتش سوزی را تا حد زیادی کاهش داد.
  8. با استفاده از این کابل‌ها آزادی عمل در طراحی وجود خواهد داشت.
  9. این کابل‌ها جریان نشتی در درخت‌ها و دیگر تجهیزات را از بین خواهند برد بنابراین تلفات ناشی از آن را نیز کاهش خواهند داد.

 

 

نتیجه گیری

ما در این مقاله درباره مشخصات و ویژگی‌های کابل‌های انعطاف پذیر بدون شیلد صحبت کردیم و دانستیم که این کابل‌ها امروزه بسیار پرکاربرد می‌باشند و خواص بی‌نظیری را از خود ارائه می‌دهند. لازم به ذکر است که دارا بودن ویژگی‌های فوق در این کابل‌ها ارتباط بسیار نزدیکی با جنس و کیفیت کابل دارد. در واقع کابل‌هایی که تقلبی باشند به هیچ عنوان نمی‌توانند ویژگی‌های فوق را داشته باشند و ممکن است سبب بروز حوادثی نظیر آتش سوزی و یا برق گرفتگی شوند.

با توجه به این موضوع پیشنهاد می‌شود که در هنگام خرید انواع سیم و کابل، در درجه اول به کیفیت آن توجه داشته باشید و برای خرید کابلی باکیفیت به سراغ فروشگاه سیم و کابل استاندارد و مطمئن بروید. سیمند کابل یکی از فروشگاه‌هایی است که در زمینه فروش کابل‌های انعطاف پذیر بدون شیلد و با شیلد، سیم افشان، سیم و کابل استاندارد، کابل افشان و… فعالیت می‌کند و محصولات خود را با قیمتی مقرون به صرفه در اختیار مشتریان قرار می‌دهد. شما می‌توانید جهت خرید از این فروشگاه از طریق همین سایت اقدام کنید.

Flexible cables without shield

 

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *