swr آیا می دانید :

پایین بودن ضریب اصطکاک سطحی روکش کابلهای SWR  و صیقلی بودن آن، باعث کاهش اثرات تخریبی ناشی از برجستگیهای موجود در جداره چاه با کابل می گرددتوصیه می شود :

در صورت کم بودن  قطر چاه نسبت به قطر الکترو پمپ جهت جلوگیری از آسیب دیدن کابل (در محل عبور کابل از روی پمپ) لازم است به هر شکل ممکن ، کابل را محافظت نمودتوصیه می شود :

به منظور اتصال کابل سرویس به کابل الکترو پمپ استفاده از مفصل رزینی با رعایت دستور العمل مربوطه تضمین کننده کارکرد صحیح و موجب افزایش طول عمر الکترو پمپ می باشد.

این مهم از نتایج بررسی مفصل رزینی و تست آن در فشار آب تا 20 بار در بخش آزمایشگاه تخصصی کابلهای SWR  شرکت سیمند کابل حاصل گردیده است.

سیمند کابل ، واحد تولیدی پیشرو در زمینه تحقیقات علمی و آزمایشگاهی و بررسی های میدانی توصیه می شود :

به منظور اتصال کابل به الکترو پمپ استفاده از مفصل : « رزینی» با رعایت دستور العمل مربوط به ضامن سلامت عملکرد و طول عمر الکترو پمپ می باشد . انتهای لوله جدار بالای چاه در داخل اتاقک به شکلی طراحی شود که در مسیر عبور کابل باعث زدگی و تحت فشار قرار گرفتن کابل و نهایتا «اتصال » کابل نگردد .

تدبر ، تفکر و تعقل در تولید محصول توصیه می گردد

ورودی کابلها بر اساس مسیر کابل از پایین تابلو و توسط گلند مناسب انجام پذیرد

سیمند کابل پیشرو در ارائه مطالب علمی و کاربردی توصیه می شود :

تابلوی فرمان از نوع خود ایستا، با پایه مناسب باشد، بطوریکه امکان جابجایی آسان آن توسط نیروی کششی کابل و سایر عوامل وجود نداشته باشد …

Swr Cable

محصول تحقیقات گسترده آزمایشگاهی و بررسی میدانی تجهیزات استحصال آب شرب از اعماق زمین توصیه می شود :

قبل از نصب و مفصل بندی کابل الکترو پمپ لازم است مقاومت عایقی فاز به فاز و فاز به بدنه کابل به الکترو پمپ اندازه گیری شود.( مقدار قابل قبول، بالای 50 مگا اهم هست) همچنین لازم است مقاومت عایقی رشته های کابل نسبت به هم اندازه گیری شده و از سالم بودن کابل اطمینان حاصل نمایید.

Swrcable  محصول مشترک همکاری علمی متخصصین سیمند کابل و صنعت آب و فاضلاب کشور

ساختار این دو با یکدیگر متمایز می باشند. EPDM یک کوپلیمر بر پایه لاستیک بوده در حالیکه SWRیک آلیاژ پلاستیک + لاستیک می باشد که خواص هر دو را دارا است. EPDM نیاز به پخت دارد در حالیکه SWR ندارد. خواص جذب آب EPDM بهتر از SWR   و در مقابل مقاومت عایقی SWR بالاتر از EPDM است. EPDM در مقابل نور خورشید (UV )  ، اکسیژن هوا و اوزون ضعیف است در حالیکه   SWR   پایدارتر و مقاوم تر است.

SWR قابل بازیافت ( در کاربردهای دیگر بجز سیم و کابل )  بوده در حالیکه   EPDM   قابل بازیافت نیست.

 با توجه به قانون تعادل در مایعات ، در تماس دو جسم ( یکی جامد و یکی مایع و یا دو مایع) ، همواره مواد از غلظت بیشتر به سمت غلظت کمتر حرکت می کنند تا حالت تعادل ایجاد شود. وجود فلزات سنگین در این نوع کابل ها و عدم وجود آنها در آب آشامیدنی ، باعث مهاجرت آنها از کابل به آب آشامیدنی می گردد.

 در مورد فلزات سنگین و آلاینده ها 3 مرکز آزمایشگاهی ( کرج، خاتم پلیمر و فراورده های معدنی ) آنرا تایید کرده اند . در سایر موارد استاندارد مدونی برای دریافت تاییدیه در ایران وجود ندارد ، در صورتنیاز می توان نمونه ای برای آزمایشگاه BAMدر آلمان ارسال و نتایج آن را بدست آورد.

بدترین نوع آب به ترتیب اولویت :   1) آب کلردار    2)آب مقطر  می باشد.

هر چه املاح آب بالاتر باشد و سختی آب بیشتر شود، حلالیت آن کاهش یافته و قدرت تخریب و نفوذ پذیری آن کمتر است.

TPR و TPE    نسل اول و دوم SWR   به حساب می آیند و  با توجه به ضعف مقاومت عایقی و جذب آب و آلاینده های سمی کنار گذاشته شدند. جذب آب در آنها با گذر زمان رو به افزایش ، مقاومت عایقی در حال کاهش و آزاد شدن آلاینده های سمی و فلزات سنگین از ویژگی های این مواد به شمار می آمد که تمامی موارد در نسل SWR   اصلاح گردید. این کار با تغییر ساختاری و افزودنی ها در TPE و TPR به وجود آمد.

uدامنه تغییرات آن ( تولرانس) تقریبا بین یک تا دو واحد است که این موضوع در مورد آزمون سختی، طبیعی است.

در صورت وجود تقاضا و نیاز بازار، این موضوع قابل بررسی است.

در مورد SWR   امکان تولید نوع مقاوم در برابر جوندگان وجود دارد در حالت طبیعی از کابل های PVC   در مقابل جوندگان مقاوم تر است ( بدون افزودنی خاص )

 با توجه به نیاز بازاز جواب مثبت است

امکان تهیه صفحه از روکش کابل لاستیکی فراهم نگردید،  تفاوت آزمون سختی روی صفحه و کابل زیاد متفاوت نیست

u دسترسی به کابل EPDM خارجی در ایران امکان پذیر نبود. برای سفارش یک متر از این نوع کابل، چندین ماه زمان نیاز بود.

 

swr

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *