انواع کابل مخابراتی
انواع کابل مخابراتی : با توسعه و پیشرفت فناوری پتروشیمی در ساخت مواد پلاستیکی جهت پوشش و عایق کردن انواع کابل مخابراتی و غلاف این نوع از کابل ها باعث گسترش روز افزون استفاده از کابل های مخابراتی و انواع مختلف آن شده است. در ادامه به طور کامل با کابل مخابراتی چیست آشنا خواهید شد.
با توجه به گسترش کابل مخابراتی با روکش مواد پلاستیکی بعد از جنگ جهانی دوم، روز به روز مصرف آن افزایش یافت و در قرن حاضر جانشین کابلهای کاغذی شده است. معمولا ماده اصلی این کابل ها مس و مواد حاصل از صنایع پتروشیمی است.
در میان انواع کابل ها، کابل مخابراتی پر استفاده ترین و مهمترین و محبوب ترین کابل ها به شمار می روند، این نوع از کابل ها بیشترین استفاده را در تاسیسات شهری و خانگی دارند. کابل مخابراتی معمولا در دو نوع مسی و نوری تولید می شوند و به دو طریق یعنی هوایی و زمینی استفاده می شود.
ویژگیهای کابل مخابراتی چیست ؟
هر کدام از کابل مخابراتی خصوصیات مخصوص به خود را دارند، برای مثال کابل های هوایی از روکشی مستحکم شکل گرفته اند که در برابر بارندگی و نور خورشید مقاوم باشند. معمولا این نوع از کابل ها به رنگ مشکی بوده و به واسطه روکش مستحکم، قابلیت خمش کمتری دارند و شکننده تر می باشند، از این مدل کابل بیشتر در محیط های بیرونی یک ساختمان استفاده می شود که معمولا به آن ها outdoor گفته می شود.
معمولا قطر مغزی کابل های مسی هوایی در بازار به ۴ سایز دسته بندی می شوند:
- ۴ میلی متر ۵ میلی متر (مرسوم به صفر پنج(
- ۶ میلی متر (مرسوم به صفر شش(
- ۸ میلی متر (مرسوم به صفر هشت(
همچنین کابل مخابراتی زمینی بیشتر به رنگ طوسی بوده و از نظر انعطاف پذیری در شرایط خوبی هستند و در محیط داخلی ساختمان بیشترین کاربرد دارند. این نوع از کابل ها از فروش بیشتری در بازار محصولات صنعتی نیز برخوردار هستند.
جنس کابل مخابراتی هوایی و زمینی، موجود در بازار به دو حالت است که بستگی به نوع استفاده شما دارد تا انتخاب نمایید.
مانند کابل های مخابراتی مسی و کابل های مخابراتی نوری که در در صنعت مخابرات بیشترین استفاده را به خود اختصاص داده اند.
در ادامه مقاله کابل مخابراتی چیست با انواع کابل مخابراتی آشنا خواهید شد:
انواع کابل مخابراتی مسی:
- کابل ژله فیلد کانالی (CFC)
- کابل ایرکور کانالی (CUC)
- کابل هوایی ساده (AC)
- کابل ژله فیلد خاکی (BFC)
- کابل هوایی مهاردار (SSC)
- دوبل هوایی مهاردار (DW)
نوری:
- کابل نوری ژله فیلد کانالی (OCFC)
- کابل نوری ژله فیلد خاکی (OBFC)
- کابل نوری مهاردار هوایی (OSSC)
خرید کابل مخابراتی؟
افزایش روزافزون جمعیت و گسترش ارتباطات در قرن 21، موجب شده تا از کابل مخابراتی به طور گسترده ای در سطح شهر و روستا ها استفاده شود؛ و همین موضوع باعث شده تولید کنندگان بیشتری در سطح کشور و خارج از کشور انواع کابل های مخابراتی با کیفیت های مختلف را تو. لید کنند. مارک های مختلفی از کابل مخابراتی هوایی و زمینی در بازار محصولات الکترونیکی وجود دارد، اما خرید مناسب ترین کابل از بازار داخلی، کار راحتی نیست.
در مقاله کابل مخابراتی چیست توصیه میکنیم برای دانستن قیمت و خرید کابل مخابراتی با افرادی که در این زمینه تخصص دارند مشورت کنید و به نمایندگی های معتبر و یا فروشگاه محصولات صنعتی و الکترونیکی به صورت حضوری و یا اینترنتی مراجعه کنید.
مراکز گوناگونی در شهرها وجود دارد که انواع کابل مخابراتی با کیفیت را برای مصرف کننده به فروش می رساند، مانند فروشگاه های محصولات صنعتی، مغازه های فروش لوازم صنعتی کوچک، نمایندگی ها، مراکز دولتی و … این مراکز خدمات مورد نیاز برای مشتریان را فراهم می کنند.
سالانه خریداران زیادی به این نمایندگی مراجعه کرده تا این محصول با ارزش را به صورت عمده خریداری و آن را به بازار ارائه دهند. شما خریداران عزیز می توانید به راحتی و با مراجعه غیر حضوری به این نمایندگی ها در سراسر کشور کابل مخابراتی و انواع محصولات دیگر مورد نیاز خود را با صرف کمترین هزینه خریداری نمایید.
حال به طور کامل با کابل مخابراتی آشنا شدید.
انواع کابل مخابراتی انواع کابل مخابراتی انواع کابل مخابراتی انواع کابل مخابراتی
انواع کابل مخابراتی
انواع کابل مخابراتی
بدون دیدگاه