خطرات سیم های هوایی انتقال برق

ریسک مواجهه با بخش های برقدار سیستم های برقی همچون کابل های هوایی انتقال برق  بستگی به فاصله فرد از این بخش ها دارد . مرز دسترسی محدود به عبارتی مرز حفاظت در برابر شوک به شعاع معینی از قسمت های برق دار است که فقط افراد ذیصلاح مجاز به عبور از آن هستند و اگر افراد غیر مجاز بخواهند از آن عبور کنند باید یک فرد ذیصلاح آنها را همراهی نماید .

خطرات سیم های هوایی انتقال برق

بیشتر افراد نمی دانند که سیم های هوایی انتقال برق بدون عایق هستند . بیش از نیمی از برق گرفتگی ها در اثر تماس مستقیم با سیم های انتقال برق اتفاق افتاده است .

کارگران برقکار باید به صورت اختصاصی از خطرات سیم های هوایی انتقال برق آگاه باشند . در گذشته حدود 80 درصد از مرگ و میرهای مربوط به کارگران سیم کش ، ناشی از تماس مستقیم سیم برق دار با دست ( بدون دستکش مناسب ) بوده است .

به خاطر این حوادث ، امروزه تمام سیم کش ها از دستکش های لاستیکی ویژه استفاده می کنند که آنها را در برابر ولتاژ های بیش از 36000 ولت حفاظت می کند . امروزه اکثر برق گرفتگی های ناشی از سیم های هوایی انتقال برق مربوط به عدم رعایت فاصله کاری مناسب فرد از این سیم ها می باشد .

شوک ها و برق گرفتگی ها در جایی اتفاق می افتند که موانع فیزیکی از جمله لوازم حفاظتی برای جلوگیری از تماس با سیم ها وجود ندارد . هنگامی که کمپرسی ها ، جرثقیل ها ، سکوهای کاری یا سایر مواد رسانا ( نظیر لوله ها و نردبان ها ) با سیم های هوایی تماس پیدا می کنند ممکن است راننده ی ماشین یا سایر کارگران کشته شوند .

خطرات سیم های هوایی انتقال برق

اگر فواصل مورد نیاز از سیم های هوایی انتقال برق حفظ نشود احتمال ایجاد شوک الکتریکی و کشته شدن فرد وجود دارد ( حداقل فاصله برای ولتاژهای تا 50 کیلو ولت 10 فوت می باشد . برای ولتاژهای بیش از 50 کیلوولت حداقل 10 فوت به اضافه 4 اینچ به ازای هر 10 کیلوولت می باشد ) .

به هیچ وجه مواد و تجهیزات را در زیر و یا نزدیک خطوط هوایی انتقال برق نبایستی نگهداری کرد .

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *